Studio Wijkamp

&

grafisch ontwerp

digitale media

Het jaarverslag? Op papier of digitaal...

>

Het jaarverslag is voor veel bedrijven en instellingen elk jaar weer een belangrijk visitekaartje. Het is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. Aan een goed jaarverslag worden daarom hoge eisen gesteld. De jas waarin de verslaglegging wordt verpakt mag daarom best een maatkostuum zijn, niet alleen helder geformuleerd, of informatief, maar ook bijzonder in vorm. De mogelijkheden hiervoor zijn legio, in gedrukte vorm of

gekoppeld aan uw website. Een interactief, innovatief online jaarverslag combineren met een beknopte gedrukte versie is een ideale combinatie.

 

Een tastbare ”weggever”: Voor een mooi papieren, of een beknopte gedrukte versie van het jaarver- slag kunt u bij Studio Wijkamp terecht. Ik zorg voor een verrassend concept, een heldere vormgeving, eventuele redactionele werkzaamheden en een efficiënte productiewijze. Door QR-codes ontstaat er een verwijzing naar de online versie of achtergrond filmpjes. Ik maak uw verslag betaalbaar en origineel. Maar nooit met een goedkope uitstraling, zodat u trots kunt zijn op het resultaat.

Het verslag online: Als u kiest voor een online jaarverslag, kunt u daarin gebruik maken van interactieve mogelijkheden. Een breed scala aan mogelijkheden zijn dan te gebruiken om vernieuwend en verrassend voor de dag te komen.

Met interactieve mogelijkheden ontstaat er een dynamische invulling van de onderwerpen, informatiebronnen, grafieken, filmpjes met interviews of een bedrijfsreportage, fotoalbums en links naar nuttige informatie.

Uw online jaarverslag maken wij gebruiksvriendelijk en geschikt voor web en tablet, met een helder menu waardoor de informatie snel en flexibel toegankelijk is. Ook kan het jaarverslag als een blader- bare PDF gemaakt worden, die vervolgens te downloaden is van de corporate website. Verder kunt u uw toekomstige jaarverslagen daarop laten aansluiten zodat er een mooi archief ontstaat.

 

Een digitale nieuwsbrief: In de lijn van uw jaarverslag kan er een HTML-nieuwsbrief worden gemaakt. Waarmee u uw klanten en relaties op de hoogte kunt brengen, waar ze het jaarverslag kunnen lezen of kunnen downloaden. Of waar ze het gedrukte verslag kunnen bestellen.

>

Studio Wijkamp

Grafisch ontwerp & digitale media

 

Postadres: Siebelinkstraat 12,

7064 GR Silvolde.

 

06 20 21 86 31

info@studiowijkamp.nl

 

Bezoekadres: DRU Ondernemersfabriek,

Emailleplein 34, 7071 AZ Ulft.

Veel gezocht op:

grafisch ontwerper, grafisch ontwerp bureau, reclame, logo ontwerpen, huisstijl, brochures, folders, jaarverslagen, catalogi, tijdschriften, boeken, advertenties, nieuwsbrieven, affiches, e-books, digitaal magazine, webdesign en drukwerk. Verder op Silvolde, Doetinchem, Achterhoek en Gelderland.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.